Hesabınızı silin
Hesabın silinməsi hesabınızı və bütün əlaqəli məlumatları — məkanlarınızı, masa və otaqlarınızı, personalınızı və sorğu tarixçənizi — birdəfəlik silir və istənilən aktiv abunəliyi ləğv edir. Bu, geri qaytarıla bilməz. Davam etmək üçün e-poçt və şifrənizi təsdiqləyin.
Google və ya Apple ilə qeydiyyatdan keçmisiniz? Hesabınızı escusi Admin tətbiqində silin: Ayarlar → Hesab → Hesabı sil. Və ya əlaqə səhifəsi vasitəsilə bizə yazın — 48 saat ərzində silərik.
Qonaqların hesabı yoxdur — silinəcək bir şey yoxdur. İşçi profilləri məkan tərəfindən idarə olunur: menecerinizdən sizi silməsini xahiş edin və ya əlaqə səhifəsi vasitəsilə bizə yazın.